Над 60 ултраси ще подкрепят Черно море в Горна Оряховица

Спорт

04-03-2015, 11:38

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Обща слепота в Локо (ГО): Можем да елиминираме Черно море

Стягат сериозна мобилизация на стадион "Локомотив" за сблъсъка с "моряците"

Агитка от около 60 ултраси ще подкрепят Черно море при гостуването на Локо (ГО) в реванша от турнира за Купата на България. Срещата е утре от 14 ч. на стадион "Локомотив". Варненци имат аванс от един гол от първия двубой на Тича и равенство срещу тима на Сашо Ангелов ще класира "моряците" в следващата фаза на турнира.

Агитката тръгва в четвъртък сутринта от фенклуба с автобус, като ще има и фенове, които ще пътуват с автомобили. Президентът на Локо (ГО) Бочно Генчев вече е разговарял с председателя на на националния фенклуб Иван Михайлов относно броя на варненските фенове, които ще присъстват на мача, за да може да се създаде добра организация за провеждане на срещата. От съображения за сигурност привържениците на Черно море ще бъдат съпроводени от патрулка с двама полицаи.

В Горна Оряховица стягат сериозна мобилизация за сблъсъка с варненци. Въпреки че двубоят е в делничен ден и в не особено удобен час за работещите, в града има голям интерес към мача и се очаква силно присъствие по трибуните. Някои работодатели ще пуснат служителите си по-рано от работа.

За да подкрепят местния тим в ключовата битка, ще бъдат пуснати всички горнооряховски ученици. Входът за тях ще бъде свободен. Учащите ще могат да наблюдават двубоя безплатно срещу представяне на ученическа карта (пропуск) или бележник. Учениците ще бъдат пропускани през северния вход, откъм старите съблекални. Останалите фенове ще може да наблюдават двубоя срещу 4 лв.