Божилов аут и за Локо (ГО)

Спорт

02-03-2015, 17:36

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море се готви за Локо (ГО) на стадион "Младост"

Никола Спасов повика 17-годишен юноша за тренировката днес

Нападателят на Черно море Георги Божилов ще пропусне и мача-реванш от турнира за Купата на България с Локо (ГО) в четвъртък от 14 ч. От няколко дни Божилов не тренира с отбора, заради проблем в глезена. Левичарът не взе участие и в първата среща с втородивизионния Локомотив на "Тича" (1:0), както и в двубоя за първенство със Славия (2:0). Малко вероятно е Жоро Божилов да е на линия за срещата с Локомотив (Сф) на "Надежда".

ОЩЕ СНИМКИ ОТ ТРЕНИРОВКАТА ТУК!

Днешното занимание на "моряците" бе на стадион "Младост", а в него взе участие 17-годишният талант от варненската школа Валери Христов. Халфът Тодор Паланков и вратарят Георги Китанов се подготвяха на облекчен режим, а бранителят Слави Сталев въртеше обиколки. В тренировката не взе участие младият Тони Стоичков, който проведе възстановяване след мача на дублиращия отбор вчера със Славия (2:2).

Иначе всички останали футболисти наблегнаха на упражнения с топка. След разнообразното занимание за техника играчите бяха разделени за игри в квадрат, а след това изиграха двустранна игра на половината терен.

Младият рефер Владимир Вълков ще ръководи двубоя с Локо (ГО) в четвъртък. Негови помощници са Георги Славов и Тони Пандарски, а 4-и арбитър е Румен Христов. Съдийски наблюдател на срещата е Йордан Дурчев.