Фажев и Белардели се скриха от феновете на Спартак

Спорт

28-02-2015, 17:36

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Официално: Спартак - Банско 0:3 (служебно)

Около 50 фенове на Спартак Варна се събраха днес на Коритото, за да потърсят обяснение от основния двигател на случващото се в клуба от началото на 2014 г. Антон Фажев. Председателят на УС на Спартак в оставка обаче не се появи на стадиона, вместо това потърсил помощ от Второ РПУ, тъй като се притеснявал от вандалски прояви от страна на привържениците.

Нямаше го и италианецът Пиетро Белардели, който до последно държеше пламъка в някои спартаклии с обещания, че поеме издръжката на клуба.

В крайна сметка ултрасите на "соколите" станаха свидетели на края на Спартак в професионалния футбол. Той е следствие на порочното управление именно на Управителния съвет на варненци с председател Антон Фажев.

Днес на отбора бе присъдена втора служебна загуба за сезона в "Б" група с 0:3, тъй като на стадиона имаше само един отбор - този на Банско. Дежурният делегат Валентин Вълчев, след констатиране на многото нарушения, заради които мачът не се състоя, пусна банскалии да си ходят.

"Няколко са причините днес да няма мач. Първо - няма нужната организация от страна домакините. Няма лекар, няма линейка, няма полиция, няма охрана, няма мрежи на вратите, не е разчертаят теренът и няма домакини. Гостите се явиха, както си му е реда. Днес до 11 ч. е имало човек във футболния съюз, за да могат от Спартак да картотекират четирима професионалисти. Но това така и не се случи и няма готовност срещата да се проведе", каза Вълчев.

ВИДЕОТО СЕ ОБРАБОТВА!

ВИДЕОТО СЕ ОБРАБОТВА!