Издирват мъж в камуфлажни дрехи по убийството на диджей Теди

Заподозреният причакал Тодор пред входа му в Китайската стена

Мъж с камуфлажни дрехи издирват разследващите бруталното убийство на диджея Тодор Тодоров – Теди, съобщи БЛИЦ. Криминалистите разполагат с информация, че именно въпросното лице може да е извършителят на престъплението до Китайската стена, което потресе Варна в петък.

Заподозреният мъж е чакал Тодор пред входа му, докато диджеят бил на гости в същия блок. Малко след 22 часа Тодоров си тръгнал и нападателят го атакувал пред входа. Намушкал го 4-5 пъти в областта на гърдите. Причината за смъртта е остра кръвозагуба, довериха разследващи. Един от прободните удари е разкъсал аортата на Тошко.

Както вече писахме, диджеят Теди от Девня бе убит пред дома си в четвъртък вечерта. Полицейски екипи пазили местопрестъплението през цялата нощ, а в светлата на част на деня бе направен последващ оглед. Криминалисти откриха нож, захвърлен до дърво, на метри от мястото, където лежало тялото на убития Тодор. Тепърва ще се извършват експертизи, както на острието, така и на кървави петна пред контейнерите за боклук, които са разположени на 20-ина метра от мястото, на което е намерена жертвата.

Съседите от блока са потресени от жестокото престъпление. Хората разказват, че братята-близнаци Емил и Тодор били много добри момчета, поздравявали, били учтиви, винаги уточнявали пред възрастните си съседи кой кой е, тъй като си приличали много и никой не ги различавал. Родителите на двамата - Деспа и Жельо, живеели в Девня, оставяйки апартамента на синовете си.

Съседите са категорични, че братята, които са израснали пред очите им, никога не са се забърквали в неприятности, скандали и побоища, не са имали никакви конфликти. Никой от тях не е чул да има боричкане, скандал или викове откъм мястото, където е намерен трупът на Тодор.

Убитият варненец Тодор Желев Тодоров е работил като диджей на Златните. Живеел е в "Китайската стена" - блока, пред който е открит мъртъв. 46-годишният мъж е разведен, има син. С бившата му жена са се разделили неотдавна.

Досега по темата: 
Убиха мъж до Китайската стена във Варна
Убитият до Китайската стена - наръган с нож
Диджей от Девня е убитият до Китайската стена