До фото "Луна": Уловиха за пореден път мъжка "нощна пеперуда" насред сеанс

Съдът наказа травестита с пробация

41-годишен травестит бе осъден от Районен съд - Варна за получаване на нетрудови доходи по неморален начин – чрез проституция. Съдът наложи на 41-годишния Д. Петров наказание "пробация". Подсъдимият, с цел да си набавя доходи, предлагал сексуални услуги срещу заплащане на обществени места във Варна, предимно в района на фото "Луна" на централния булевард "Вл. Варненчик". Той бил регистриран в полицията като лице от криминалния контингент, занимаващо се с проституция. Приходите от сексуални услуги на клиенти подсъдимият не декларирал пред съответните органи и не заплащал данъци върху тях.

В периода от 26 март до 10 октомври 2014 г. на територията на Варна Петров бил задържан няколко пъти от полицията за извършване на неморална дейност – проституция, за което му били съставяни предупредителни протоколи. В ранните часове на 4 януари тази година, в автомобил в централната част на града, подсъдимият бил засечен за пореден път от полицейски служители, в момент когато извършвал такава дейност.

Съдът постанови в продължение на 6 месеца 41-год. Д. Петров да изпълнява задължителните пробационни мерки – регистрация по настоящ адрес при периодичност два пъти седмично, както и провеждане на срещи с пробационни служители.