Италианецът изригна: Невъзможно е първият мач да се играе на Спартак

Спорт

20-02-2015, 13:49

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Белардели с нови култови изказвания: Работата с вратарите в клуба е новост за България

Избраният за председател на УС на Спартак 1918 Пиетро Белардели сподели в ефира на радион Варна, че има голям проблем с първия мач на "соколите" с Банско на 28 февруари. Според италианеца е невъзможно срещата да се играе на клубното съоръжение на варненци.

"Виждам, че морално отборът се представи добре в контролата с Черноморец (Бургас). Засега имаме победи и смятам, че спокойно можем да вървим напред и ще демонстрираме, че можем да постигнем много. Имаме голямата възможност да останем в серия "Б". В последствие ще възобновим и стадиона, защото е момента е невъзможно да се играе на този стадион. За сега всичко, което сме направили има резултат. Имаме обаче голям проблем с първия мач. Не сме решили къде ще играем срещата с Банско. За да удовлетворим и самите фенове, няма как да играем на нашия стадион. Тези дни ще се срещнем с хора от общината, за да решим този проблем, защото в никакъв случай не може да се започне шампионата на тои стадион. Още повече, че няма и къде да има публика. Много е кофти този мач да бъде игран на стадион Спартак. За съжаление от няколко дни се мъча да вляза в контакт с някои хора, но до този момент не съм успял. Не е вярно, че аз не движа нещата. Не искам после самите фенове да обвиняват нас. Съжалявам, че трябва да го кажа това, но иначе няма как нещата да продължат напред. Ние демонстрираме от наша страна сериозност и смятам, че и други хора, които дадоха обещания трябва да ги изпълнят. Без да засягам никого, разбира се", каза Белардели.

"Виждам, че върви една много добра подготовка със самите вратари. Това може би е една новост в България, защото ще имат доста добра подготовка специално вратарите", завърши култовият италианец.