Лицето на мъж изгоря при пожар в барака

Пламна съблекалнята на завод "Елпром"

55-годишен мъж получи множество изгаряния в областта на лицето след пожар в барака в местността Алек мак във Варна. До инцидентът се стигнало след невнимателно боравене с открит огън. Рано сутрината вчера, мъжът запалил сухи треви, но заради силния вятър огънят се разпрострял върху дървената барака в двора му. Той се опитал да угаси пожара сам, вследствие на което получил изгарянията.  За щастие няма опасност за живота му.

Общо 5 са пожарите с материални щети, които са гасили вчера варненските огнеборци. Около 7:05 часа, е получен сигнал за пожар в апартамент, в кв. "Трошево". Причината за пожара е късо съединение на електрически бойлер. Няма пострадали хора. Унищожен е бойлерът, опушени са 100 кв. м стени.

Пожар в ранния следобед избухна и в съблекалня в завод "Елпром".  Той също е бил предизвикан от късо съединение. Няма пострадали хора. Изгорели са дървените шкафове в помещението иса опушени 200 кв. м. стени.

По същото време е лумнал огън и в къща на ул. "Ружа". Причина за пожара, станали самозапалили се мазнини в парти грил. Няма пострадали хора. Унищожени са парти грил, домакинско имущество и мебели, опушени са 5 кв. м стени. Огнеборците са гасили и пожар в трафопост в село Аспарухово.