Новият тийн идол пристига във Варна

Варна Лайф

17-02-2015, 10:18

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Емо, обичам те!

Емил Конрад представя премиерно своята книга "Нещата, на които не ни учат в училище"

В истинска обиколка на славата се превръща турът на Емил Конрад из големите градове на България, където влогърът рекордьор представя премиерно своята книга. "Нещата, на които не ни учат в училище" е естественото продължение на популярните клипчета на Емил, гледани над 10 000 000 пъти в Youtube.

На 21 февруари новият тийн идол пристига във Варна, срещата му с феновете ще бъде в Grand Mall . Началото е в 16 ч. в Orange center.

Преди 2 години Емил Конрад, който владее испански, английски, португалски и италиански, започва да си води седмичен дневник, а днес има вече 110 споделени видео клипа и над 200 000 фена във Фейсбук. "Нещата" в книгата са се случвали лично на него и на приятелите му, а свежият и искрен начин на споделянето им спечели на 25-годишния автор обожанието на българските ученици.

В книгата са събрани 12 смешно-сериозни истории, подкрепени с нецензурираните лични размишления на влогъра. Темите ще бъдат любопитни не само за тийнейджърите, а и за техните родители. Самият Емил препоръчва книгата за възраст 16+, докато клиповете му могат да се гледат без проблем и от по-малките.

Тринадесетата глава е наречена "Ти" и в нея всеки може да стане съавтор - да допише книгата със своя история, да изпрати своя текст на Емил, а той ще избере най-доброто продължение.