Оператори в колцентър най-търсени във Варна

Парите

15-02-2015, 13:39

Снимка:

© 500px

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Във Варна се търсят най-много шивачи

Търсят се и дузина кредитни специалисти в банка

Най-много свободни работни места този месец във Варна има за оператори в колцентър. Това показва справка на  Varnautre.bg в Бюрото по труда в морския град към 13 февруари. За позицията се изисква се компютърна грамотност и владеене на английски език. 30 са свободните места в колцентровете. 26 работни места има и за продавач - консултанти, като за тази работа няма специфични изисквания.

Банка търси да наеме 12 кредитни специалисти с умения за работа с компютър, става ясно още от справката. Набират се и 10 дистрибутори със средно специално образование в сферата на електроенергетиката. Търсят се още 10 души за въоръжена охрана и още толкова за шофьори на товарни автомобили за международни превози. 

Свободни работни места има обявени още за 3 медицински сестри, един кинезитерапевт, един логопед и трима учители в детска градина.  Търсят се още 6 брокери на недвижими имоти. 

Макар и плахо започва набирането и на кадри в туризма за предстоящия сезон. Свободни работни места има за 8 камериерки за хотел, 2 хостеси с владеене на английски, руски и немски език, 12 бармани, 19 сервитьори и 15 готвачи.