Фенклубът на "Черно море" бойкотира протеста за стадиона

Спорт

11-02-2015, 21:14

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Запалянковците вярвали на инвеститорите: Работата по проекта не е спирала и ще продължи

Националният фенклуб на Черно море се разграничава от протестния митинг, организиран от фейсбук групата "Искам нов стадион за Варна". Това каза пред Varnautre.bg председателят на фенклуба Иван Михайлов. Протестът ще се състои на 27 февруари пред общината, а поводът е 10 години от стартирането на проекта "Стадион Варна", пише в страницата на събитието в социалната мрежа.

"Ние, феновете на Черно море се разграничаваме от този протест. За нас той е популистки и е свързан с предстоящите местни избори. Не желаем да участваме в политически машинации на някакви хора, които дори не познаваме. Тези хора не са свързани с футбола и нямат нищо общо с Черно море. Категорично се разграничаваме от тези задкулисни игри", каза Михайлов.

През ноември представители на фенклуба на "моряците" се срещнаха с мажоритарния собственик на Черно море Марин Митев.

"Тогава ни беше предоставена цялата информация за инвестициите на ръководството до сега, така и за парите, които продължава да влива във футболния клуб и АД-то за стадион "Варна". На срещата г-н Митев изказа категоричното си уверение, че въпреки трудностите, повишените цени на имотите и сложната икономическа обстановка, работата по проекта не е спирала и ще продължи. Тогава им гласувахме пълно доверие и продължаваме да им вярваме, че се работи съвестно и амбициозно относно "Стадион Варна". Новият проект, с които сме запознати е с 20 хил. седящи места. Ако искат да се свържат с нас и ще им го покажем."

"НФК Черно море твърдо застава зад амбициите на мажоритарните собственици на клуба за успешен край на проекта за "Стадион Варна". Ние вярваме в него", завърши Иван Михайлов.