Още едно дете в семейството на Брад и Анджелина

Холивудската двойка осиновява 2-годишният Муса от Сирия

Брад Пит и Анджелина Джоли ще добавят нов член към голямото си семейство. Двойката ще осинови сирийче, което ще е седмото дете във фамилията на Бранджелина.

Муса е 2-годишно момченце от разкъсваната от войни Сирия. Анджелина го срещнала по-рано миналата година, по време на едно от посещенията си като посланик на ООН в лагер за бежанци и разселени лица.

Първоначално Брад и Анджелина отрекоха, но няколко месеца след срещата им с Муса и след продължителни проучвания, доказващи, че той е сирак двойката най-после ще го осинови, разкри Inside Hollywood. Муса все още е в бежанския лагер Altinozu в Турция, но животът му много скоро ще стане съвсем различен.

"Анджелина научи за детето от преводач в лагера. Тя много се разстрои, когато видя Муса, а той засия щом я зърна. Докато Анджи бършеше сълзите си, той отиде до нея и я прегърна. Беше много емоционален момент и всички изведнъж започнаха да се усмихват. Тя го целуна по главата, а след това двамата станаха неразделни до края на посещението й в лагера", разказва източник, който работи като доброволец в лагера.

Брад Пит и Анджелина Джоли вече имат три осиновено деца от различни страни, станали арена на военни конфликти. Двойката има и три биологични деца. 2-годишният Муса скоро ще се присъедини към родения в Камбоджа 13-годишен Мадокс, виетнамчето Пакс на 11 години, етиопката Захара на 9 г., които са осиновени, както и към биологични деца на Бранджелина - 8-годишната Шайло Нувел и близнаци Вивиен и Нокс, които са на 5 години.