Безплатна спортна тренировка за деца от 3 до 6 в Юначе

Животът

07-02-2015, 15:33

Снимка:

Архив на "Юначе"

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спорт и здраве за децата във Варна с Юначе

Тук и родителите са добре дошли, могат и да се включват в тренировките.

В неделя - 8 февруари от 16 часа децата във Варна на възраст от 3 до 6 години могат да се включат в безплатна спортна тренировка на детски спортен клуб Юначе. Поводът е първият рожден ден на клуба.

Заниманието ще се проведе в зала "Простор" на спортен комплекс "Спартак". Ако искате Вашето дете да се запознае с треньорите на Юначе и да поспортува в неделния следобед е достатъчно да го регистрирате в сайта на клуба

Основната мисия на Юначе е да запознае децата от най-ранна възраст с различните спортове. С игри и упражнения, да развие двигателната им култура и да ги запалят по спорта за цял живот. За разлика от повечето спортни клубове, тук родителите са добре дошли по всяко време и могат да гледат от близо заниманията. Дори да се включват в тренировките.

Екипът на "Юначе благодари на всички деца и техните родители, които вече една година се доверяват на клуба и заедно изграждат двигателна култура, хранителни навици, умения за общуване и дисциплина. За редовните Юначета също ще има специални изненади в неделя от 17 часа.