В Спартак обиграват състава в четири контроли

Чернокожият футболист от Италия, който не бе одобрен от Иван Маринов след двустранните игри преди две седмици, отново тренира със "соколите"

Отборът на Спартак 1918 ще обиграва чужденците в четири контролни срещи. В събота "соколите" ще гостуват на Калиакра (Каварна). На 11 варненци играят с Локо Мездра на "Албена", а на 13-и с Динамо-Ауто (Молдова). На 18 е последната проверка с Черноморец на кампуса в Бургас. За последния спаринг на 21 февруари съперникът все още не е уточнен.

Треньорът на Спартак 1918 Иван Маринов - Маслара тренира с група от 23 полеви футболисти и един страж, който се готви с треньорът на вратарите Бруно Федеричи. От клуба не дадоха информация относно отсъствието на смятания за сигурен вратар - Андреа Джордани.

В същото време стана ясно, че чернокожият футболист от Италия, който не бе одобрен от Иван Маринов след двустранните игри преди две седмици, отново тренира със спартаклии. Освен това в състава на Спартак има доста нови футболисти, но така и не стана ясно точно колко са те.

Освен чужденците с тима тренират и петимата българи - Радо Тодоров, Никола Радулович, Никола Яначков, Кристиян Калудов, както и единственият футболист, имащ действащ договор със "соколите" Тошко Маричнев. На пъвото занимание вчера към отбора бяха повикани и петима юноши, които в последствие не тренираха, заради липсата на достатъчно екипи, обясниха от клуба. Днес юношите отново ги нямаше.

Разбра се още, че в клуба освен кондиционния треньор от Италия, са назначили и масажист от Молдова. Освен това Спартак има и нов домакин.

Молдовският масажист на Спартак 1918