САЙТЕЛ България разкрива нови работни места и търси служители от Варна, Добрич и Шумен

Животът

04-02-2015, 12:30

Снимка:

Sitel

Автор:

Реклама

Всичко от Автора

Още по Темата:

SITEL отваря сто работни места във Варна

Предстоят срещи на компанията с потенциални кандидати за работа на 12 и 13 февруари 2015

Международната компания има многогодишен опит в сферата на аутсорсинга на бизнес процеси и предлага отлични условия на труд и възможност за обучения и добро кариерно развитие на своите служители.

В началото на 2015 година Сайтел България откри своя нов филиал във Варна.

След отличните резултати на филиала в София, морската столица бе предпочетена пред много други възможности в цяла Европа поради високото ниво на образование на младите хора в България и тяхното желание за развитие в стабилна, международна компания и стратегическото положение на града, което дава възможност да се привлекат добри професионалисти от съседните области - Шумен, Добрич и Бургас.

Сайтел е американска компания с почти 30 годишна история и опит в управлението на програми за обслужване на клиенти от името на някои от най-известните фирми и корпорации в света. Предлага на своите клиенти услуги на 40 езика чрез своите над 130 офиса в 23 държави.

"Офисът ни във Варна обслужва клиентите на един от най-големите немски телекомуникационни оператори", разказва Дария Манева, директор на филиала във Варна. "За да можем да им предложим високото ниво на услуги, което немските клиенти очакват, се стараем да привлечем в екипа си хора с отлично владеене на езика и добри комуникационни способности. При нас има хора с различен професионален опит, възраст и интереси, обединени от желанието си да общуват, поддържайки високо ниво на езиците, които владеят. Младежката безработица в България е доста по-висока от тази в Европейския съюз и ние се радваме, че можем да помогнем и на много млади хора да намерят своята професионална реализация".

На 12 февруари 2015 година в Добрич и на 13 февруари в Шумен ще се проведат срещи на специалистите Човешки ресурси на компанията с потенциални кандидати за работа. На среща ще бъдат поканени одобрените кандидати, чиито документи вече са разгледани.

"Кандидатите за работа в Сайтел могат да се запознаят с отворените позиции на уебстраницата на компанията www.sitel.com и да изпратят своята автобиография и мотивационно писмо на адрес [email protected] до 10 февруари", обяснява Дария Манева. "Ние ще разгледаме всяка подадена кандидатура и ще се свържем с одобрените кандидати. Срещите ни с тях в Шумен и Добрич се правят за тяхно удобство, за да могат да се запознаят по-отблизо с компанията и възможностите за работа, които предлагаме."

През годините, в които оперира в България, Сайтел се е утвърдил като надежден и коректен работодател, който освен конкурентно възнаграждение, предлага на своите служители и редица социални придобивки – гарантирано добри условия на труд, ваучери за покупки, допълнително здравно осигуряване, свежи плодове и напитки в офиса, програма с отстъпки за служители в голям брой търговски обекти и др.