Иван Петров призовава спартаклии на протест

Спорт

03-02-2015, 15:03

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Геша: Общото събрание на Спартак 1918? Поредната измама

За петък в 10 часа е обявено съдбоносното за Спартак 1918 Общо събрание

Иван Петров, бивш футболист на Спартак, пусна отворено писмо до медиите, с което призовава всички достойни и честни спартаклии да дойдат пред община Варна в петък в 10 часа. За този час е обявено началото на съдбоносното за клуба Общо събрание. Тогава се очаква да стане ясно дали ще бъдат допуснати в УС спряганите за благодетели на Спартак италианци.

Поместваме призива на Иван Петров без редакторска намеса:

"Аз, Иван Петров, призовавам всички достойни, честни и истински спартаклии – хора, събудете се, отворете духовните си очи и вижте лицата на всички тези, които убиха нашия велик Спартак. Всички те, в името на своите лични, партийни и корпоративни интереси, отнеха радостта и мечтите на поколения деца и удоволствието на хиляди хора. Ужасно, нали! Тези, които извършиха това жестоко обществено престъпление, ме обявиха пред футболната общност за луд човек. Да, аз наистина притежавам такава доза човешка лудост, но тя е благородна, защото нося в душата си духът на Спартак и този на феърплея.

Призовавам всеки, който се смята за достоен и истински спартаклия, да дойде на 6 февруари – петък, в 10 часа пред Община Варна. Нека заедно единни да развеем синьото знаем на великия Спартак. Спартаковският дух ще е вечно жив!"