Българка загина в Ибиса секунди след предложение за брак

Крими

30-01-2015, 07:36

Снимка:

Daily Mail

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Момичето е пристигнало преди няколко дни при своя приятел в Ибиса, който работи на острова като келнер

29-годишната българка Димитрина Димитрова загина в нелеп инцидент, секунди след като гаджето й и предложи брак на романтично място на остров Ибиса, съобщава "Дейли Мейл". По данни на полицията, Димитрина реагирала на предложението като започнала да подскача от радост и вълнение. Загубила обаче равновесие и паднала от висока скала, известна с прекрасния си изглед към залива. Трагедията се е разиграла в малкия курорт Кала Тарида на западния бряг на Ибиса.

Според изданието, момичето е пристигнало преди няколко дни при своя приятел в Ибиса, който работи там като сервитьор. Във вторник младежът я поканил на разходка и когато двамата стигнали до романтичната скала, той й поискал ръката. От щастие младата жена започнала да подскача, но в един момент се подхлъзнала и паднала от височина 20 метра върху камъни.
29-годишната Димитрина Димитрова е починала вследствие на сърдечен удар, причинен от травмите след падането, съобщават местните власти. Жената е била още жива, но в безсъзнание, при пристигането на медиците. Починала е минути по-късно. Инцидентът е станал следобед във вторник.