Разпуснаха Спартак 1918 до второ нареждане

Спорт

28-01-2015, 16:00

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Белардели: Осигурили сме финансиране и ще обявим колко е на 9 февруари

Отборът няма да тренира до завръщането на чужденците

Отборът на Спартак 1918 е разпуснат до второ нареждане. Почивката е меко казано странна точно в разгара на зимната подготовка. Просто в момента в клуба не разполагат с достатъчно футболисти за нормален тренировъчен процес, съобщиха за varnautre.bg от клуба. Останали са почти колкото пръстите на едната ръка. След като стана ясно, че незнайните чужденци, които "щурмуваха" Коритото в началото на зимната подготовка, ще се завърнат във Варна в края на седмицата, треньорът Иван Маринов взе решение да събере отбора едва в понеделник.

За последно "соколите" тренираха на 23 януари (петък), след което легионерите се прибраха по родните си места. От клуба тогава разкриха, че чужденците са се прибрали, за да си оправят документите. Първоначално футболистите трябваше да се завърнат в морската столица във вторник, но това така и не се случи. Злите езици говорят, че това може изобщо да не стане, или поне за повечето от тях.

Първенството в "Б" група стартира след месец, а в клуба все още не са започнали същинската част от зимната си подготовка.

На 6 февруари ще се проведе общо събрание на Спартак, когато в управата на клуба се очакват да влязат спряганите за нови благодетели на клуба - Пиетро Белардели и компания.