Кои звездни двойки синхонизират дрехите си

Животът

25-01-2015, 09:55

Снимка:

teenproblem.net

Автор:

VarnaUtre

Всичко от Автора

С това демонстрират колко си подхождат

В света на шоубизнеса е пълно с двойки знаменитости, които обожават да се обличат с координирани дрехи, пише dnes.bg. Не е ясно дали след като започнат връзката си, единият от тях не се повлиява от стила на другия или го правят най-вече, за да демонстрират пред света колко много си отиват всъщност.

Факт е, че повечето от тях се обличат така съвсем съзнателно, избирайки си тоалети в синхрон, с които да минат по червения килим, така че да изглеждат наистина перфектна двойка, позирайки пред фотографите.

Има други звездни двойки обаче, които и в ежедневието си носят доста подобни като стил, модел и цвят дрехи, вероятно

избирайки ги подсъзнателно. Например, откакто започна да излиза с Джъстин Теру, Дженифър Анистън взе да носи кожени рокерски якета – нещо, което не беше типично за нея.

Напоследък най-прецизни в това дрехите им да бъдат винаги в синхрон са Ким Кардашян и Кание Уест. На всичкото отгоре те го правят със самочувствието на модни експерти, но невинаги са аплодирани от модните критици.

Интересното е, че в това отношение сякаш Джони Деп си намери лика-прилика в лицето на настоящата си годеница Амбър Хърд. Тя като че ли има същия ексцентричен вкус като неговия и обича да носи по-странни тоалети.