Стенио дос Сантос с уникален гол в учебната игра на Черно море

Спорт

24-01-2015, 14:21

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Никола Спасов: Ще има ремонт на Тича

Проверката на стадион "Младост" завърши 4:1

Халфът Стенио дос Сантос вкара уникален гол в последната двустранна игра на Черно море преди лагера в Турция, която се игра на "Младост". Мачлето по от две полувремена по 40 минути и в него "зелените" биха "сините" с 4:1.

Стенио започна за победителите, но след почивката премина при „сините“ и се отличи с попадение за учебник Халфът пое топката зад центъра, дриблира с нея повече от 50 метра и след като финтира няколко души, я насочи технично край Чанович в мрежата.

С две асистенции и попадение се отличи Вилян Бижев, а точни за „зелените“ ляха също Иван Коконов – на два пъти, и Тодор Паланков с глава. На терена не се появиха болният Марчин Буркхардт, който е на антибиотици, и възстановяващият се след разтежение Петър Златинов.

Съставите:

"зелени": Николов, Станчев, Котев, Венков, Клок, Стенио, Паланков, Райков, Коконов, Матиас, Петков (Бижев, Божилов, Атанасов)

"сини": Чанович, Стоичков, Гушлев, Ж. Атанасов, Сталев, Емил Илиев, Расим, Даниел Димитров, Божилов, Ил.Неделчев, Бижев (Петков, Райков, Мадуян, Ал.Йовчев).