Вратар на Сиена идва в Спартак

"Соколите" ще редуцират групата в петък

Спартак Варна ще се подсили с класен вратар, научи Varnautre.bg. Става въпрос за италианец, който се чака да пристигне в България в близките дни. Името му се пази в тайна, а единственото, което се знае, че е 194 см висок и е пазил за Сиена. Новината бе потвърдена лично от треньора на вратарите на тима Бруно Фредеричи, който поясни, че става въпрос за много добър страж. 

Единственият проблем към момента е, че чаканият състезател има високи финансови претенции, които могат да се окажат пречка за сделката.

До момента "соколите" привлякоха друг футболист на този пост, който също е от Апенитите - Джордани, който се очаква да бъде със статут на втори вратар. 

"Утре ще разредим групата и ще отпратим тези, които няма да ни свършат работа през пролетта", обясни лаконично Масларов.

"Роналд се върна в Спартак заради мен. Решението бе взето още след края на първия полусезон. Аз го разубедих и въпреки че направи 3 тренировки с нас, в крайна сметка реши да си тръгне", допълни той.

"Все още не съм решил дали да спра окончателно с футбола", заяви лаконично Донев, който присъства на последното занимание на тима.