86-годишна американка продаде къща и се засели на круизен кораб

Туризъм

21-01-2015, 15:51

Снимка:

© Pixabay

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Тя танцува всяка вечер и поддържа интернет връзка с 3-мата си сина и 7-те си внуци

Богата американска 86-годишна вдовица се засели трайно на круизен кораб, като това удоволствие й струва 108 000 британски лири годишно, пише в. "Дейли мирър".

Преди седем години Лий Вахтстетър продала луксозното си жилище във Форт Лодърдейл във Флорида, за да се премести да живее за постоянно на туристически кораб. Тя последвала завета на покойния си съпруг, който малко преди да се спомине, й казал: "Лий, никога не спирай с круизите". Това и направила вдовицата.

Сега целият екипаж на кораба "Кристъл серенити" познава възрастната дама и нежно я нарича "Мама Лий". Тя е обиколила целия свят. Първоначално започнала да брои новите пристанища, в които круизният плавателен съд хвърлял котва. Но се отказала, след като бройката стигнала 100.

Любовта към туристическите плавания й била вдъхната от съпруга й Менсън, който бил богат банкер. Приживе те осъществили заедно 89 плавания по време на 50-годишния си брак. Сега вдовицата не спира да се забавлява, като всяка вечер излиза на корабния дансинг. Тя поддържа интернет връзка с тримата си сина и седемте си внучета.