Котев, Венков и Китанов в тройката за "Футболист на Варна за 2014 г."

Спорт

21-01-2015, 15:04

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

В допитването участваха 34 души, като освен спортните журналисти на града и футболни статистици за първи път гласуваха и футболни специалисти

Известни са тримата, които ще се борят за победител в традиционната анкета "Футболист на Варна за 2014 година". Това са Кирил Котев, Михаил Венков и Георги Китанов от Черно море, които събраха най-много точки.

В допитването участваха 34 души, като освен спортните журналисти на града и футболни статистици за първи път гласуваха и футболни специалисти. Всеки един от тях е посочил в своите анкетни листи петима играчи. Първият получава 5 точки, вторият – 4, третият – 3, а четвъртият и петият – съответно 2 и 1. Организатори на проявата са ЗС на БФС (Варна) и спортните журналисти на града, със съдействието на община Варна.

Победителят и неговите подгласници ще бъдат обявени и наградени на церемония в петък от 11 часа в общината. На нея ще се връчат също призове за просперираща детска школа, най-добър отбор при юношите и в категориите футзал и плажен футбол.