Никола Спасов: Очакваме играчи на проби в Анталия

Днес или утре ще реша за Тони Стоичков, каза треньорът на "моряците"

Черно море продължава да търси усилено десен краен защитник. Наставникът Никола Спасов сподели, че до заминаването на тима в Анталия, на
Тича не се чака нов футболист. Селекцията на "моряците" ще продължи на турска земя, където се очаква на проби да дойдат чужденци.

"До заминаването на тима за лагера в Турция, не чакаме нови футболисти. Очакваме играчи на проби в Анталия. Продължаваме да търсим десен бек, който ни е приоритет в селекцията, но е възможно да пробваме и на други постове. При всички положения става въпрос за чужденци", сподели пред varnautre.bg Спасов.

Относно каращия пробен период на Тича бранител Тони Стоичков, специалистът сподели: "Днес или утре ще взема окончателно решение за младият футболист".

"Петър Златинов е с разтежение и в момента тренира на облекчен режи. До края на седмицата обаче очаквам да се включи наравно с основната група. При Китанов ситуацията остава същата. Той тренира във фитнеса и все още е далеч от състоянието, което би му позволило да тренира пълноценно. Бакари се възстановява доста добре и почти сигурно ще е готов за старта на първенството. При Дани Георгиев нещата се случват малко по-бавно", коментира Никола Спасов.

"Моряците" тръгват за Турция в 7,30 часа в неделя. С клубния автобус варненци ще пътуват до Истанбул, откъдето ще продължът със самолет за Анталия. Черно море ще се настани в хотела късно вечерта, а в понеделник сутринта е първата им тренировка на турска земя.