Учебната игра на Черно море завърши 4:4

Головете в срещата реализираха Вилиян Бижев, Буркхардт, Живко Петков, Бекир Расим, Симеон Райков -2 и Матиас - 2

Цели осем гола бяха реализирани в учебната игра на Черно море днес на стадион "Младост". Разделени на "сини" и "зелени" двата тима завършиха наравно 4:4. От дошлите на проби Тони Стоичков бе използван като дефанзивен халф, докато Алфонсо Марте се изявява на обичайния си пост десен защитник. И двата състава играха в схема с трима защитници.

За проверката бяха повикани и футболисти от дублиращия отбор на Станислав Стоянов, като участие в мача взеха - Георги Гушлев, Стефан Иванов, Емил Илиев, Николай Минков, Илиян Неделчев. Много силен мача от юношите направиха Емил Илиев и Илиян Неделчев.

Във втората минута Вилиян Бижев вкара за 1:0. Той бе изведен от Илиян Неделчев с дълъг пас по въздуха, изпревари Чанович, с глава си поведе топката и я вкара на празна врата. В деветата минута Буркхардт изравни от дузпа, отсъдена за нарушение на Алфонсо Марте срещу Михаил Венков. В 11-ата минута зелените поведоха с 2:1. В Наказателното поле Живко Петков финтира Живко Атанасов и с далечен удар прати топката в мрежата.

В 41-ата минута Расим изравни за 2:2. В 58-ата Райков, който през второто полувреме игра за "сините", с мощен удар извън наказателното поле се разписа. В 63-ата минута Матиас изравни за 3:3. С втория си гол за сините Райков направи 4:3 в 67-ата минута, а в 69-ата Матиас оформи крайното 4:4.

СНИМКИ ОТ МАЧА ТУК!

Сини - зелени 4:4

Сини: Николов, Марте, Ж. Атанасов, Сталев, Стоичков, Ем. Илиев, Стенио, Неделчев, Расим, Коконов, Бижев (Гушлев, Ст. Иванов, Минков)

Зелени: Чанович, Станчев, Котев, Венков, Клок, Паланков, Буркхардт, Райков, Божилов, Курьор, Ж. Петков