Асен Великов: Баич промени изцяло всичко в Черно море

Надявам се това да даде резултат още на мача с Ямбол

"Най-вече наблягаме на защитата. Сменихме цялата идея на игра, както в нападение, така и в защита. Всичко е ново, всичко е изцяло променено”, коментира подготовката под ръководството на новия наставник Драган Баич капитанът на Черно море порт Варна Асен Великов, пред клубния сайт на "моряците".

"Надявам се това да даде резултат още на мача с Ямбол. Имаме нужда от време да изчистим някои неща, но смятам, че е изглеждаме по различен начин. Може да се каже, че треньорът вкара сръбските методи относно играта в защита и нападение. Те са известни навсякъде. Играе се изключително агресивно и в двете фази. В началото не ни бе никак лесно, но сега нещата се получават доста по-добре. Имаме нови състезатели, които вече започнаха да свикват с отбора, както и с новите комбинации. Не срещаме проблеми с комуникацията с треньора заради езиковата бариера. Когато се налага и Милян Пупович помага.

За предстоящия съперник в НБЛ Асен Великов сподели: Ямбол са доста неприятен отбор, особено като домакини. Мачът във Варна и този в Ямбол няма да имат нищо общо, защото там се играе доста тежко. Разполагат с много добри външни играчи. Няма да ни е лесно, но отиваме за победа, ще дадем максимума от себе си и се надявам да я постигнем".