Студент от Морското училище се нуждае от нашата помощ

За 22-годишния Никола Ботев 30 000 евро означават живот

Вече от година студентът от Варна Никола Ботев се бори с инфламаторен миофибробластен тумор. За сбъдването на добрите прогнози на лекарите са необходими 30 000 евро. С тях Ники ще бъде изпратен в "Анадолу Медицински Център", които работят в стратегическо партньорство с "Джон Хопкинс център".

"Той е мечтател, остроумник и смелчага! Сигурна съм, че ще победим... и точка по въпроса! От победата, обаче ни делят 30 000 евро", споделя Стиляна, която е братовчедка на момчето.

"Всички бързате за някъде! Някои бързат да откраднат миг с любим човек, други се взират напразно в екраните на смартфоните, а трети пък просто щракат селфита за самочувствие! И насред цялата тази мултимедийна лудница, нахлуваме ние с една истинска история на едно 23 годишно момче от Плевен.

Мили и добри приятели, ако чувствате, че искате да дарите на Ники още много усмивки и да му върнете правото да мечтае, моля просто дарете по тази сметка", призовават близките на младежа и предварително благодарят на всички:

БАНКА "ОББ" АД

IBAN: BG15UBBS80021028317940
ЗА: Никола Ботев
(трансферите към дарителски сметки са безплатни) 

Във фейсбук страницата за помощ на Никола, приятелите му са написали още:

В следващите редове ще ви разкажем една истинска история за един млад и смел човек и невероятен приятел. Неговото име е Никола Ботев, на 22 г. от град Плевен. Преди 3 години започва образованието си във Висше Военноморско училище "Никола Й. Вапцаров" - Варна, но за съжаление няма как да го продължи, защото преди около 1 година започва една много трудна борба с една от най-коварните болести на света. За тази една година на Никола са му направени 3 операции на лявото рамо с диагноза Инфламаторен миофибробластен тумор. До момента е успявал да се справи с финансовите средствата по операциите и периодите на възстановяване сам, с помощта на най-близки приятели и роднини. За съжаление малко преди Коледа, при поредно изследване за контрол на здравословното му състояние бе констатирано, че има метастаза в белия дроб. Направил е консултация със специалисти – лекари от болница Анадолу Филиал на Джон Хопкинс Медсин в Истанбул. Необходима е спешна операция (в рамките до един месец) на белия дроб и отново на лявото рамо (има рецидиви), за да има успех с лечението.За тази операция ще са необходими минимум 27 000 евро (начална сума). За лъчетерапията ,която ще следва не е определена все още сума-ще имаме данни след самата операция,както и средства по възстановяването, консултациите със съответните лекари и изследвания,както и за закупуване на медикаменти за следоперативно лечение на Никола. Посъветвали са го да има като начало на разположение поне 30 000 евро. Сами разбирате,че няма как и откъде да набави тази сума сам. Вярваме и се надяваме, че ще можете да му помогнете! Затова ви молим,

УМОЛЯВАМЕ ВИ - ПОМОГНЕТЕ НА НИКИ ДА ПРОДЪЛЖИ ЖИВОТА СИ НОРМАЛНО!!!