В караваната на Брад

Варна Лайф

13-01-2015, 21:10

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

$1 милион струва луксозното ремарке

Брад Пит има голямо семейство, а когато то реши да го посети на снимачната площадка, е задължително звездата да намери място за шестте си деца. И актьорът прави точно това, разполагайки луксозно ремарке на местата, където снима.

Караваната има огромен хол за децата, в който да гледат телевизия, кухня достатъчно голяма, в която да се сготви семейната вечеря и голяма спалня, където заетият им татко да подремва, когато се измъкне от снимките.

48-метровата луксозна каравана бе предстaвена в "Подвижните домове на звездите", където се открои с огромните си размери. Ремаркето, струващо $ 1 милион, е не само дълго, но и широко. Проектирано е така, че в него няма опасност златното момче на Холивуд да се почувства притиснат от недостатъчно пространство. 

Входната врата води към кухнята, която е достойна за професионални готвачи. В нея има отличава вграден хладилник с размер XXL, пeчка, миялна машина и изненадващо големи плотове и шкафове.  Само мебелите в кухнята струва $ 60 000.

В непосредствена близост до кухнята е дневната, с кухненска маса, голям телевизор с плосък екран и 10-метров кожен диван, достатъчно дълъг да събере рамо до рамо цялото домочадие на Бранджелина. 

Плъзгаща врата води до малкото убежище на Брад по време на снимки. Това е  родителска спалня с легло с кралски размер легло и гримьорна.  Банята към спалнята е повече от просторна, с душ кабина достатъчно голяма, за двама.

Брад Пит и Анджелина Джоли се влюбиха по време на снимките на "Мистър и мисис Смит" през 2005 г. Това доведе до края на петгодишния брак на Пит със звездата от "Приятели"Дженифър Анистън.

По това време Джоли вече бе осиновила синовете си Мадокс и Пакс. След пътуване до Етиопия Анджелина осинови и дъщеря си Захара. През 2006 г. семейството се увеличи с още един член - първата биологична дъщеря на Брад и Анджелина - Шайло Нувел. През 2008 г. се родиха и близнаците им Нокс Леон и Вивиан Маршлин.

Звездната двойка сключи брак след 7 години съвместен живот и 6 деца в края на август 2014-та.