Четирима блъснати пешеходци за ден

Крими

13-01-2015, 11:58

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Отървали са се с контузии и фрактури

Само за ден четирима пешеходци са били блъснати от автомобили. Пострадалите са се отървали само с контузии и леки фрактури.

Вчера, около 07:00 часа, на бул. "Вл. Варненчик", товарен автомобил "Мерцедес", в района на кръстовището с бул. "Христо Смирненски", при маневра за завой наляво е ударил непълнолетно момиче. Детето е пресичало пътното платно. Получило е контузия в областта на таза и на лакътя.

Минути по-късно, на кръстовището на бул. "Христо Ботев" и ул. "Георги Бенковски", "Пежо" е блъснало 56-годишна жена. Пострадалата е с контузия на гръден кош, на гърба и лакътя.

Блъснат пешеходец през вчерашния ден има и в Провадия. Около 07:50 часа, на ул. "Хаджи Димитър", "Рено" е застигнало и ударило 57-годишен, който се е движил вдясно по платното за движение. Мъжът е с фрактура на ребро и контузии на гръб и гръден кош.По случая е образувано досъдебно производство. От полицията информират още и за инцидент на Плажната алея. В неделя, около 14:10 часа, "Ауди", при неправилно движение назад, е блъснало 43-годишна жена, която е била зад автомобила. Жената е с контузия в областта на ходилото.