Феновете избраха Мишо Венков за №1 в Черно море за 2014 г.

Юноша на "моряците" втори в анкетата на клубния сайт

Левият краен бранител на Черно море Мишо Венков бе избран за футболист №1 на 2014 г. в традиционната анкета в клубния сайт на варненци. Венков спечели допитването с 30% от вота на феновете. В анкетата гласуваха 1031 привърженици на Морето. 

Венков събра общо 313 гласа и убедително е първенец според феновете на тима. През миналата година този приз бе за Георги Илиев, който в момента играе във втородивизионния китайски Шъдзяджуан, където треньор е Ясен Петров. Тогава Жоро събра 40% от гласувалите - 257 гласа.

Челната тройка бе допълнена от юноша на клуба и капитанът на "моряците". На второ място в анкетата изненадващо се нареди вратарят на дублиращия отбор Християн Христов с 19%, (194 гласа).

Tрети пък остана Кирил Котев с 13% (137 гласа).

На четвърто място в допитването остана националът на Кабо Верде Стенио дос Сантос с 6% (59 гласа). Полузащитникът ще пропусне първия мач от 2015 г. заради наказание за натрупани жълти картони.

Пети в подреждането е вратарят Георги Китанов, който в момента се възстановява от операция, след като в мача с Берое счупи крак. Стражът получи 5% (54 гласа) от вота на феновете на Черно море.