Никола Спасов тества двама за мястото на Сашо Александров

"С Петър Златинов имаме устна договорка, а след като се изчистят и някои административни подробности, ще парафира контракт"

Наставникът на Черно море Никола Спасов разкри, че има няколко варианта за десния бек, след като Сашо Александров предпочете Берое пред нов договор с тима от Тича. Очакват се за старта на подготовката на 7 януари пробен период да изкарат един или двама бранители от България или чужбина. До началото на лагера в Турция Спасов ще направи своя избор за тази позиция.

"Не искам да коментирам колко футболисти ще изпробваме. Един или двама - не е толкова важно. Хубавото е, че имаме избор. Надявам се този, когото привлечем, да ни върши работа", сподели Спасов.

Той коментира и първият сигурен нов футболист в тима - вратарят Александър Чанович. "Чанович ще се присъедини два дни по-късно от началото на подготовката към отбора. Тогава той ще мине медицински тестове и ще подпише своя договор. Контрактът на стража вероятно ще бъде до края на сезона, като почти сигурно ще има опция за продължаване".

Наставникът сподели още, че с Петър Златинов не е подписал договор с моряците, а причината за това е изцяло административна. "Със Златинов имаме устна договорка, а след като се изчистят някои административни подробности, ще парафира контракт", каза още треньорът на Черно море Никола Спасов.