В Черно море си пожелаха да играят в Европа

Спорт

18-12-2014, 15:00

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

"Моряците" ще се борят на два фронта през пролетта (ВИДЕО)

Отборът на Черно море ще се бори до последно за класиране в Топ 6. Освен това наставникът на тима Никола Спасов e оптимист, че "моряците" могат да се класира за финал в турнира за Купата на България.

"Преди всичко съм реалист. Класирането на Черно море в Топ 6 зависи както от нас, така и от резултатите на другите отбори. Смятам, че конкурентите ни ще сбъркат в някои от оставащите три мача. Но най-много ме интересува ние да успеем да победим в нашите срещи. Това е основното, за което мисля. Не ме интересуват другите отбори. Нашите три мача са достатъчно сериозни и трудни, за да гледам резултатите на конкурентите. Длъжни сме да вземем три победи срещу Славия, Локо Сф и Хасково иначе нямаме никакъв шанс. Ще се концентрирам върху тези три мача и това ще го предам на моите футболисти. Всичко зависи от нас", категоричен е специалистът начело на Черно море.

"Добре е, че продължаваме за Купата. Ще направим всичко възможно да отидем на полуфинал. Регламентът на БФС за разделяне на първенството на двете шестици е..., не мога да намеря точното определение за несполучливо решение. Не искам да ги обиждам, но според мен е много неразумно направен. Абсолютно обезсмисля мачовете във втората шестица през пролетта", каза Спасов.

На въпроса, играе ли му се на Никола Спасов в Европа, специалистът сподели: Разбира се, че ми се играе. И на футболистите им се играе в евротурнири. Естествено имаме своите шансове да стигнем до финал за Купата. Горна Оряховица са преодолим отбор. След това е въпрос на късмет при жребия. Все пак това вече е полуфинал, където всичко може да стане. Абсолютно не изключвам, а и е много реално да играем финал за Купата", сподели Спасов.