Никола Спасов: Няма клуб, който да е проявявал интерес към наш футболист

Спорт

18-12-2014, 14:24

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

(ВИДЕО) Ако ни напусне още някой играч, ще е изненада, търсим свободни агенти

Наставникът на Черно море Никола Спасов сподели, че засега няма набелязани имена на футболисти, които да привлече в тима. Спасов в момента разглежда различни оферти за заместници на напусналите Сашо Александров и Димо Атанасов.

"Ако ни напусне още някой футболист ще е изненада. Не веднъж или два пъти сме казвали на играчите, че насила никой няма да задържаме. Ако имат по-изгодни оферти сме отворени помогнем на всеки един. До този момент нямаме конкретни имена на футболисти, които желаем да привлечем. Говорим за играчи, които са свободни агенти. На първо време търсим футболисти за заместници на Сашо Александров и Димо Атанасов - десен бек и ляв халф. В момента разглеждам предложения, които имаме, но не съм се спрял на нищо конкретно. Няма значение дали ще са чужденци или българи. По-качествените българи са обвързани с договори. Търся мои контакти и всякакви други за футболисти без значение българи или чужденци. Няма да бързаме, ако има нещо интересно като играч ще го вземем непременно. Засега няма такива", сподели Спасов.

"В момента не разполагаме с бюджет, за да вземаме футболисти на други постове, освен на тези, които вече казах. Ще вземаме попълнения само ако се освободи място. За мястото на Мишо Венков, ако не дай се боже се стигне до някаква контузия, ще адаптираме футболист" каза още специалистът начело на Черно море.

"Официално няма клуб, който да е проявявал интерес към наш футболист", завърши Никола Спасов.