Черно море ще се готви в Турция, играе 6 контроли през зимната подготовка

Спорт

18-12-2014, 13:48

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

(ВИДЕО) В Анталия варненци ще се готвят от 25 януари до 6- февруари

Отборът на Черно море ще проведе втория етап от зимната си подготовка в турския курорт Анталия. Наставникът на "моряците" Никола Спасов събира футболистите на 6 януари, като в първия ден те ще преминат задължителните медицински прегледи. На 7-и е и първата тренировка на варненци от подготовката, като отборът ще се готви във Варна до 23-и януари. На 24-и "моряците" ще изиграят учебна игра с дублиращия отбор.

Ден по-късно Черно море ще отпътува за Алания, където са предвидени и 3 контроли срещу възможно най-силните отбори, които по това време ще са на лагер в южната ни съседка. Моряците ще се готвят в турския курорт до 6-и февруари включително. По първоначална програма Черно море ще трябва да играе срещу словенския Домжале, Карабах (Азербайджан) и Пандури (Румъния).

След завръщането на тима в морската столица ще бъдат изиграни още две проверки. Първата е срещу лидера в Североизточната "В" група Дунав Русе на 11 февруари и на 14-и с Добруджа, когато ще е и официалното представяне на тима. И двете контроли ще са във Варна.

ВИЖТЕ КАКВО КАЗА НИКОЛА СПАСОВ ЗА ЗИМНАТА ПОДГОТОВКА НА ЧЕРНО МОРЕ