Момиче без книжка блъсна съученичка на тротоара пред IV езикова (+)

Крими

17-12-2014, 10:17

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Абитуриентката от Френската е откарана с линейка, няма сериозни наранявания

Ученичка от Френската гимназия е била блъсната преди малко от кола в района на спирка "Почивка". 12-класничката била в междучасие и пресичала улицата, за да се върне в клас от отсрещните павилиони за закуски. Момичето е от 12 "и" клас на IV Езикова гимназия "Фредерик Жулио-Кюри", притичало от "острова", останал от стария обръщач на автобусите, към входа на гимназията. Според свидетели, инцидентът е станал след втория час - около 9:00 ч. Линейка е откарала пострадалата ученичка. 

18-годишна без книжка е блъснала ученичката, съобщиха от полицията за Varnautre.bg. Неправоспособната водачка е от съседния - 12 "ж" клас на Френската. Сигналът за инцидента е подаден в 9:35 ч. Шофьорката опитала да вземе завоя пред гимназията, но колата поднесла и тя се качила на тротоара, където блъснала пешеходката. При пристигането на линейката пострадалата ученичка е била контактна, уточниха от полицията. 

12.00 Пострадалата ученичка е без сериозни наранявания. Прегледана е в Спешния център, но освен повърхностни рани, няма други травми. Мъж, който е бил до нея на тротоара в мига на инцидента, опитал да я тръпне преди удара, но връхлитащата кола го изпреварила.