Палежите на коли във Варна продължават

Крими

15-12-2014, 11:58

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Забравен тиган на котлона подпали жилище в Цветния

Продължават палежите на автомобили във Варна. Вчера, рано сутринта - около 6:00 часа, е получен сигнал за пожар в "БМВ", паркиран на ул. "Бачо Киро". Увреден е целият автомобил. Няма пострадали хора. По данни на полицията причината за пожара е в процес на изясняване. 

Забравен тиган с мазнина върху включен котлон в апартамент в Цветния квартал на Варна също вдигна пожарната на крак. Около 18:40 часа в събота получават сигнал за огън в апартамент, намиращ се на ул. "Карамфил".

След пристигането си огнеборците потушават пламъците и установяват, че инцидентът е възникнал вследствие на самозапалване на мазнина, забравена в тигана. Леко е обгазен е 28-годишен мъж, живеещ в апартамента. Пострадалият е прегледан и освободен без опасност за живота. Унищожени са кухненски шкафове, домакински уреди и домакинско имущество. 20 кв. м стени са опушените стени.

Пак от кухнята тръгна пожар и в къща в село Тополи. На ул. "Овчага" пожарникатите гасиха огън, търгнал от тостер, който стопаните използвали неправилно. Няма пострадали хора. Изгорели са кухненски шкафове и домакински уреди.