Кошмарно задръстване по бул. "Владислав"

Мисия Варна

15-12-2014, 08:47

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

На ползващите градския транспорт се наложи да слизат между две спирки и да вървят пеша

Кошмарно задръстване се образува тази сутрин по бул. "Владислав" във Варна. Над 50 минути са необходими на хората, за да стигнат от гарата до Двете кули. Стигна се до там, ползващите градски транспорт да слизат от автобусите между две спирки и да вървят пеш, за да стигнат по-бързо до работните си места.

Причината за кошмарния трафик по "Владислав" е аварирал участък на канализацията в кръстовището на бул. "Вл. Варненчик" и бул. "Република".  Затворено за движение е южното платно на бул. "Владислав Варненчик" в участъка от бул. "Република" до Мол Варна като движението се извършва двупосочно в северното платно.

Временната организация за движение е въведена от вчера. ВиК обаче не са успели да приключат ремонта в почивния ден и днес половин Варна закъсня за работа.

Междувременно от ВиК съобщиха, че ремонтът на друга голяма авария в града се отлага. Спукан е магистрален водопровод, но плановият ремонт и спирането на водоподаването в централната част и кв. "Аспарухово" се отлага до второ оповестяване.