Велосипедист мина на червено, сгази пешеходка и избяга

Крими

10-12-2014, 11:48

Снимка:

© Pixabay

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Габровец също мина на червено, блъсна кола и рани двама варненци

Четирима души са пострадали в пътни инциденти във Варна през последното денонощие, съобщиха от полицията. За щастие ранените са без опасност за живота. Вчера около 10:00 часа на кръстовището на бул."Сливница" и ул. "Дрин", неизвестен водач на велосипед минава на червено и блъска пешеходка - на 68 години от Варна. Жената е пресичала пътното платно от дясно на ляво. Вследствие на инцидента пострадалата е получила фрактура на тазобедрена става. Прегледана е и настанена в болнично заведение, без опасност за живота.

Около 17:20 часа пак на на бул. "Сливница", но в района на стадион "Локомотив", 37-годишен варненец с "Шевролет" не спазва необходимата дистанция и блъска спиращ пред него "Опел". Вследствие на инцидента е пострадала пътничка от опела. 30-годишната варненка е получила контузия на глава и врат, прегледана и освободена, без опасност за живота.

На кръстовището на бул. "Вл. Варненчик" и ул. "Г. Бенковски" около 20:35 часа водач на "Ауди" - на 35 години от Габрово, минава на червено и блъска "Рено", движещо се в права посока на зелен сигнал на светофара. Вследствие на инцидента са пострадали 41-годишната водачка на реното и пътник до нея - на 49 години, и двамата от Варна. Пострадалите са са получили контузии на гръден кош, прегледани са и са освободени, без опасност за живота.