Четирима пешеходци в болница

Крими

09-12-2014, 11:07

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

34-годишна жена се е отървала само с контузии на колената

Четирима пешеходци са приети в болница вчера. Те са били блъснати докато пресичат пътни платна. Инцидентите са станали в различни райони на Варна.

От полицията съобщават и за ударена от "Опел" 34-годишна жена, която се е отървала само с леки контузии. Била е блъсната от автомобила вчера, около 18:15 часа, на кръстовището на ул. "Битоля" и бул. "Цар Освободител".

Инцидент в същия час е станал и на ул. "Народни будители". Шофьор на "Мазда" е блъснал 51-годишна жена. Пострадалата е получила фрактури на ребра и на коляното и е в болница за лечение. В МБАЛ "Св. Анна" е настанен и 58-годишен мъж, който е бил блъснат на кръстовището на бул. "Сливница" и ул. "Пирин" от "Фолксваген". Състоянието му е тежко. Получил е контузия на мозък и комоцио. Няма опасност за живота му.

Четвъртият инцидент е станал около 19:15 часа, на бул. "Хр. Смирненски". 18-годишна шофьорка с "Фолксваген" е блъснала 68-годишен мъж. Пострадалият също е в болница с фрактури на двата крака.

Без опасност за живота е и 72-годишна жена от Старо Оряхово. Настанена е за наблюдение с контузии на бедро, корем и комоцио, след като около 17.30 часа е била ударена от "Дачия" докато пресича на кръстовището на ул. "Дунав" и ул. "Ас. Златаров" в селото.