83-годишен дядо потроши друг шофьор на пътя

Крими

08-12-2014, 12:20

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Шофьорка мина на червено и рани две деца, млада жена е с опасност за живота след инцидент на магистралата

83-годишен варненец причини катастрофа, при която пострада друг шофьор във Варна. Вчера около 12:30 часа, в на кръстовището на бул. "Хр. Смирненски" и бул. "Цар Освободител", възрастният водач на "Фолксваген" тръгва да прави обратен завой. Отнема обаче предимството и блъска друг "Фолксваген", движещ се в противоположна права посока.

Вследствие на инцидента е пострадал водачът на втория автомобил – мъж на 34 години от Нови Пазар, който получава контузия на гръбначен стълб и кръст, прегледан и освободен, без опасност за живота.

Жена е с опасност за живота след инцидент на автомагистрала "Хемус". Около 10 часа на Никулден, близо до отбивката за село Ветрино, 24-годишният водач на "Рено" от Каварна, при опит да обиколи неравност на пътното платно, губи контрол над автомобила и се блъска в ограничителна мантинела, вдясно по посоката му на движението.

Вследствие на инцидента е пострадала пътничка от автомобила - жена на 23 години от Габрово. Тя е с фрактура на черепа, настанена за лечение в МБАЛ "Св. Анна", в кома, с опасност за живота. Пострадал е и още един мъж на 24 г., също от Габрово, който е прегледан и освободен с контузни наранявания, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

В друг инцидент пострадаха две деца. На 6 декември около 17:00 часа, на кръстовището на ул. "Ген. Колев" и ул. "Царевец", в посока бул. "Цар Освободител" 37-годишна варненка с "Опел", минава на червен, забраняващ, сигнал на светофарната уредба. Така става причина за катастрофа с "Фолксваген", движещ се на зелено.

Вследствие на инцидента са пострадали трима души: водачката на опела, която получава контузия на глава; непълнолетно момче и малолетно момиче, пътници в автомобила, които също получават контузии на глава. Тримата са прегледани и освободени, без опасност за живота.