БФС се срещна с клубовете от региона

Спорт

05-12-2014, 11:03

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Отборите бяха запознати как могат те и съответните общини да участват по европроекти за финансиране и изграждане на собствени бази

Традиционното работно съвещание с представители на клубовете от региона проведе Зоналния съвет на БФС Варна. Срещата с клубовете от областта се състоя на 3 декември в морската столица. На нея беше обсъден изминалия първи полусезон в регионалните групи, както и различни проблеми с организацията на срещите в шампионата. Бяха дадени и предложения от клубовете за по-добра работа.

Освен това представителите на отборите бяха запознати как могат те и съответните общини да участват по европроекти за финансиране и изграждане на собствени бази. На срещата присъстваше представител на Държавен фонд "Земеделие", заместник изп. директор на БФС Антон Попов, Румен Вълков - президент на Аматьорската футболна лига и член на изпълкома, представител на Министерството на младежта и спорта, координаторът на БФС Красимир Кръстев и шефът на ЗС на БФС - Варна Георги Мирчев.

На съвещанието бе и изпълнителният директор на Канал 3 Ива Димитрова, с която представителите на БФС обсъждаха доброто сътрудничество между телевизията и футболната централа.