Никола Спасов повика двама от дубъла в първия тим

Спорт

01-12-2014, 15:50

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Александър Йовчев в групата за мача със Славия

Наставникът на Черно море повика двама от дублиращия тим на "моряците" в представителния тим. Това са Мартин Костадинов и Александър Йовчев. Двамата ще тренират с мъжете, а утре Спасов ще прецени кой от тях ще попълни групата за мача-реванш от турнира за Купата на България със Славия в сряда от 13 часа на стадион "Овча купел". Съществува вероятност наставникът да вземе в групата 19 футболисти, като непосредствено преди двубоя със Славия да прецени кой от двамата юноши да включи в групата, като по всяка вероятност това ще е Йовчев.

Както вече стана ясно, капитанът на Морето Кирил Котев няма да може да вземе участие в мача с "белите" заради травмата, която получи по време на срещата с Локо Пд. Котев е със счупен нос.

Допълнително ще се преценява дали опитният защитник ще може да бъде използван в предстоящите мачове за първенство с Левски и ЦСКА с някаква специална маска. Така при гостуването на белите Котев ще бъде заменен в състава от Живко Атанасов. Моряците имат комфортен аванс от първия мач на "Тича" (2:0) и целта е да продължат напред в турнира. От "Тича" обаче бяха категорични, че няма да бранят преднината си, а ще гонят нов успех на "Овча купел". Освен Котев няма да играят също наказаният Сашо Александров и трайно контузените Бакари, Даниел Георгиев и Георги Китанов.