Черно море потегли за Пловдив с амбиции за победа

При успех в срещата с Локо Пд "моряците" запазват теоретични шансове за класиране в Топ 6

Отборът на Черно море отпътува за Пловдив, където утре от 14 ч. ще играе срещу Локомотив в мач от 17-ия кръг на "А" група. В клубния автобус се качиха 18 футболисти, които преди това проведоха последното си занимание на Тича. Играчите тренираха с настроение, а от лагера на "моряците" струи оптимизъм за победа в предстоящата среща, пише клубният сайт на Черно море.

За разлика от домакинството с Литекс в групата на Морето има две промени. От 18-те отпаднаха наказаният Сашо Александров и контузеният Марк Клок. Тяхното място в клубния автобус заеха Георги Божилов и Слави Сталев.

При успех в срещата с Локо Пд варненци запазват теоретични шансове за класиране в Топ 6. При загуба обаче надеждите на Черно море да играе в първата шестица на практика ще се изпарят. "Докато имаме шансове, ще се борим", отсякоха от Тича.

Групата на Черно море за мача с Локо Пд: Илко Пиргов, Илия Николов, Слави, Кирил Котев, Мишо Венков, Стефан Станчев, Живко Атанасов, Марчин Буркхардт, Стенио, Тодор Паланков, Димо Атанасов, Бекир Расим, Симеон Райков, Иван Коконов, Георги Божилов, Миро Манолов, Матиа, Живко Петков