Черно море без дуо титуляри на "Лаута"

Божилов и Слави Сталев се връщат в групата за мача с Локо Пд

Черно море ще бъде без двама от основните си футболисти при гостуването на Локо Пд, в срещата от 17-ия кръг на "А" група. Твърдо аут за двубоя на "Лаута" са наказаният за три срещи Сашо Александров и холандецът Марк Клок, който е контузен. Халфът е с разкъсани мускулни влакна и няма да може да се възстанови за мача в събота.

Така треньорът Никола Спасов ще попълни групата с отпадналите за домакинството с Литекс (0:3) Георги Божилов и Слави Сталев. Божилов вече е възстановен и ще може да вземе участие в срещата със "смърфовете" стига специалистът да прецени дали е достатъчно подготвен за мача.

Иначе Спасов ще може да разчита на халфа Тодор Паланков, който в началото на седмицата бе под въпрос, тъй като бе с болки след мача с ловчанлии. Първоначално имаше съмнения, че Паланков е с разстежение, но след направения контролен преглед и ехограф стана ясно, че футболистът е здрав и ще е на линия за срещата с пловдивчани. "По всяка вероятност Тошко е имал някакво натягане, но сега е добре", казаха от Тича.

Днес "моряците" имат предвидено едно занимание, а утре ще отпътуват за Пловдив. Срещата с Локомотив е в събота от 14 ч. на стадион "Лаута".