27 ноември: Баланс и цялостно единство

Варна Лайф

26-11-2014, 23:22

Снимка:

Рафаел Монтесо

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Новолуние в Стрелец-Свободата да бъдеш себе си

Слънце в Стрелец, Луна във Водолей. Астрологична картина на деня

Четвъртък ще бъде силен в енергетичен аспект ден, в който ще протичат трансформациите и вътрешните изменения, които окончателно ни настройват в синхрон с новия жизнен цикъл, възникнал при новолунието. В този ден следва да осъществим окончателен преход и всичко, което сме инициирали в предходните дни на ментално и емоционално ниво, да започна да придобива материална форма. Това налага необходимостта да бъдем особено внимателни както в действията си, така и в мислите си, тъй като сега те могат почни веднага да придобият въплащение в реалността.

Не се учудвайте, ако днес се чувствате ту спокойно, ту притеснено, ако последователно ви завладяват вълни на апатия и на ентусиазъм. Възприемайте смяната на състоянията си като естествен процес на обновление на вашата същност. И най-важното: не зацикляйте в нито едно от тях! Най-важната ни задача днес е да постигнем баланс и цялостно единство между ум, дух, душа и тяло. За тази цел е необходимо да не допускаме вътрешни противоречия, а ако такива вече съществуват у нас да се постараем да се избавим от тях.
Днес можете да постигнете успех в дела, които изискват защита на идеалите и справедливостта. Не позволявайте на околните да влияят на вашите мисли и убеждения, смело отстоявайте гледните си точки и личните си интереси. Изключение можете да направите само по отношение на интересите на група или общество, към което принадлежите и с което ви свързват общи цели и идеали. Като цяло, денят е по-подходящ за работа в усамотение отколкото за активно взаимодействие с околния свят. Заради силните енергетични изменения е възможно да реагирате неадекватно на случващото се или самите вие да се сблъскате с неадекватни реакции по отношение на вас. Да контролираме собственото и чуждото поведение сега е трудно и, за да бъдат избегнати конфликти и недоразумения, е по разумно да постоим у дома или сред най-близък кръг от приятели и съмишленици. Ако почувствате че се нуждаете от компания, вечерните часове ще ви осигурят подходящите условия за ненатрапчиво общуване.
Работа и бизнес
Ако сте ръководител, е време да внесете кардинални изменения в организацията на работа. Те могат да касаят както разместване на мебелите в офиса, така и промяна в концепцията и методите на работа. Всички подобрения днес ще имат положителен ефект. Успешно ще протичат ремонти на техника и инструменти, подмяна на апаратурата, ъпгрейд на компютърните системи. Ако сте планирали нещо значимо, започнете го в ранните сутрешни часове - те ще бъдат по-активната част на деня.
Здраве, хранене и красота
Болестите, възникнали днес могат да бъдат тежки и опасни, а заради намалената телесна топлина, тялото е уязвимо от простудни заболявания. Двигателната активност следва да се намали, за да не пречи на интензивните вътрешни процеси. Бездействието обаче, е също толкова вредно колкото и свръх активността. В организма протичат мощни процеси и гладуването е категорично противопоказно - освен енергиен дисбаланс може да предизвика и поражения върху костната структура. Онези, които умеят да работят с енергийните канали на тялото, следва да използват максимално този ден.