Безплатна школа учи как да използваме интернет за бизснеса си

Мисия Варна

24-11-2014, 11:37

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Обучението ще има и елемент на състезание

От 24-ти до 28-ми ноември 2014-та група компании в областта на Информационните Технологии (IGCBG, Акристо ООД, Inbound.bg) и Висше училище Международен колеж (ВУМК) организират безплатно 5-дневно обучение "Дигитална работилница за млади предприемачи". То започна днес в сградата на Висше училище Международен колеж (ВУМК) във Варна. 

В събитието се участват младежи, собственици на малък бизнес, младежи, които стартират свой бизнес, ученици и студенти, които завършват своето образование. Специално за събитието са дошли ученици и студенти от Силистра, Шумен, Русе, Добрич и др.

Сред темите, които ще се засегнат в обучението са SEO оптимизация, работа с безплатни платформи, използване на социални мрежи с цел реклама и др. Сред лекторите са Георги Христов - предприемач и проджект мениджър с опит в сферата на WEB технологиите близо 8 години. Специалистът в онлайн маркетинга и оптимизациите Димитър Димитров, заедно с Пламен Бързев – специалист в SEO и PPC. От друга страна – копирайтъра Любомир Любомиров ще демонстрира пред обучаемите правил за правилно писане и подреждане на текстове.

Обучението ще има и елемент на състезание, за което са предвидени различни награди – стипендии за следване в британските програми на ВУМК, подаръци и ваучери за обучение по Английски език.