Балчик смачка с 8:2 Провадия на стадион "Спартак"

Спорт

23-11-2014, 17:15

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Балчик - Провадия в снимки

Геша се завръща на Спартак

Чест прави на гостите, че дойдоха, за да играят футбол, сподели треньорът на Черноморец Георги Иванов - Геша (СНИМКИ)

Отборът на Черноморец (Балчик) приключи първия полусезон с гръмка победа над Провадия. Срещата се игра на стадион "Спартак", тъй като терените на Албена, където домакинстват балчиклии, вече са зазимени.

Възпитаниците на Георги Иванов - Геша спечелиха срещата с категоричното 8:2 в мач от 15-ия есенен кръг в Североизточна "В" група.

За успеха два пъти реализира Васил Тачев, а по веднъж се разписаха Виктор Митев, Мирослав Начев, Ивелин Костов, Станислав Желязков, Севдалин Стайков и Никола Арнаудов.

ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

"Получи се добър мач с много голове и положения. Чест прави на гостите, че дойдоха, за да играят футбол. Опитаха се да ни затруднят, но ние се представиха на високо ниво. Доволен съм, че през есента поставихме основите на един добър и перспективен отбор. Разбира се, че имахме и трудности, но накъде без тях. Надявам се напролет да играем на реновирания наш стадион в Балчик. А целта ни е да радваме хората с добра игра“, заяви пред varnautre.bg Геша.

В петък Черноморец ще сложи край на сезона с пищен банкет, който ще започне на маса в Балчик и ще продължи в известна варненска дискотека.

Ето и всички резултати от 15-ия кръг на Североизточна "В" група:

Белица - Шумен 2:1

Черноморец (Бч) – Провадия 8:2

Суворово – Бенковски 2:0

Септември – Дунав 0:3

Тича 1948 – Черноморец (Б) 3:0

Две Могили – Кубрат 1:3

Ботев – Доростол 3:0

Светкавица – Калиакра 1:4