На Коритото отново мислят за футбол

Маслара определи групата за мача с Черноморец Бс

След тежката седмица, която изкараха футболистите и треньорският щаб на Спартак 1918, на Коритото вече мислят за предстоящия мач с Черноморец Бс. Ръководството раздаде по една заплата на играчите ден преди гостуването в Бургас, като по този начин успокои страстите на "Селиолу". В средата на седмицата утболистите отказаха да тренират заради забавяне на трудовото възнаграждение, но в момента "соколите" мислят само за футбол. 

След днешното занимание треньорът на варненци Иван Маринов определи групата за мача с бургаските "акули". В сравнение с двубоя с Раковски, който варненци спечелиха с 2:1, и записаха първа победа този сезон, сред 18-те има само една промяна. Юношата на Черно море Диян Малчев е повален от вирус и няма да е на разположение на треньора за срещата. Неговото място е бъде заето от младия Ивайло Русев.

Тимът ще отпътува за Бургас утре преди обед. Срещата между спартаклии и Черноморец е в събота от 14,30 ч. Двубоят е много важен за варненци, тъй като домакините са преки конкуренти на Спартак в борбата за оставане в групата. Бургазлии са на 15-а позиция в класирането с актив от 10 т., а "соколите" са 16-и с едва три точки.

Групата на Спартак 1918: Филип Димитров, Крушарски, Тодор Маринчев, Славомир Събков, Радомир Тодоров, Роналд Донев, Кристиян Калудов, Красимир Илиев, Никола Яначков, Станимир Димитров, Никола Радулович, Николай Чипев, Огнян Стефанов, Евтим Димитров, Даниел Йорданов, Ивайло Русев, Пламен Иванов, Георги Щерев.