Българските студенти готови за #Варна 2017

Мисия Варна

21-11-2014, 11:12

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Успехът на вашия град е успех за студентската и младежка общност и за цяла България, се казва още в поздравителния адрес

От Националното представителство на студентските съвети /НПСС/ заявяват готовност студентите да участват, подкрепят и реализират събития, които ще се организират в рамките на Варна – Европейска Младежка Столица 2017. Това стана ясно от поздравителен адрес до кмета на Варна Иван Портних, изпратен от НПСС по случай победата на морската столица в надпреварата.

„Екипът на Националното представителство на студентските съвети е изключително щастлив, че именно Варна успя да се справи със сериозната конкуренция и през 2017 година да има възможността да представи редица студентски и младежки инициативи. Варна е градът на младите и инициативни хора. Град, събрал в себе си младежки дух и ентусиазъм. Град, в който има пет Висши училища, всяко със своята история, амбиции и успешни млади хора“, се казва в адреса.

От представителството посочват, че община Варна винаги е била деен участник в инициативите на Националното представителство на студентските съвети. „Успехът на Вашия град е успех за студентската и младежка общност и за цяла България“, се казва още в поздравителния адрес.