Гранд Про падна от Интер в Шампионската лига

Варненци не успяха да се противопоставят на класния съперник и отстъпиха с 0:6

Българският шампион по футзал Гранд Про записа загуба с 0:6 от Интер Мовистар (Мадрид) в първия си мач от група "А" на елитния кръг на Шампионската лига в Лисабон. Варненци не успяха да се противопоставят на класния съперник, който е трикратен европейски шампион - 2004, 2006 и 2009 година. Логично испанците имаха тотално надмощие в срещата, като отправиха 50 удара по посока на вратата на Гранд Про. Българите отговориха едва със 7. 

За Интер участие не взе най-добрият им играч, добре познат на любителите на футзал в България - Рикардиньо. Той не попадна в групата за първия мач на своя тим.

За Интер се разписаха шест различни играчи. Резултатът бе открит в 9-ата минута от Ортиз, а 36 секунди по-късно падна и вторият гол в срещата, който бе дело на Боржа. До края на полувремето тимът от Мадрид удари и няколко греди.

През второто полувреме проблемите на Гранд Про станаха още по-сериозни. Само 36 секунди след подновяването на играта испанците стигнаха до трети гол чрез Орзаез. В 27-ата Мел покачи на 4:0, а Марио Ривилос и Хесус Яменез с попадения в 29-ата и 35-ата минута оформиха крайното 6:0.

В следващия си мач Гранд Про играе със Спортинг Лисабон, като срещата е утре от 22,30 ч.