Станислав Стоянов: Когато Черно море влезе в серия става страшно

Очаквам да бием Литекс с повече от един гол и добра игра, прогнозира Станката

Треньорът на дублиращия отбор на Черно море Станислав Стоянов очаква изключително здрав и тактически силен мач за тима на Никола Спасов срещу Литекс, в срещата между двата отбора от 16-ия кръг на "А" група в събота от 13,15 ч. на стадион "Тича" във Варна.

"Моряците" са в добра серия и Стоянов е категоричен, че тя ще продължи. Станката смята, че Черно море ще покаже добра игра в срещата срещу "оранжевите" и варненци ще стигнат до трите точки.

"Предстои много важен мач за Черно море в събота. Всяка среща е важна сама по себе си, но двубоят с Литекс е малко по-особен. Черно море направи доста силни мачове срещу Берое и Ботев Пд и влезе в една добра серия, която задължително трябва да продължи. Сега моментът е много важен, тъй като успех срещу ловчанлии ще ни даде голям тласък по пътя към шестата позиция. А и "моряците" трябва да продължат линията на развитие, която следват. Смятам, че ще го направят", каза бившият футболист на варненци.

"Когато Черно море и Никола Спасов влязат в серия става страшно. Спомням си, че когато аз бях в отбора и Спасов бе треньор направихме серия от 7 поредни победи. Този треньор знае как се побеждава, показа го и в мачовете досега. Затова вярвам, че "моряците" ще успят да спечелят мача в събота. Мисля, че успехът ще дойде с добра игра и повече от един гол разлика в наша полза", прогнозира Станислав Стоянов.